Família Tugas

Es tracta d’un negoci familiar format per Antoni Tugas, el seu fill Pere, i els germans Jordi i Antonio. Quan tenen molta producció donen treball a gent de Sant Climent de Llobregat i Viladecans que és on tenen les terres.
La nostra escola de Viladecans Germans Amat i Targa gaudeix de tots els productes d’aquesta família tan compromesa amb el medi ambient.

Tugas i companyia EcoAtaula

Cal Peretó

Empresa familiar situada a Tudela del Segre, amb un camp d’horta que abasta totes les varietats de temporada. L’Escola Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt treballa tota la temporalitat amb Cal Peretó per poder gaudir de la seva horta.

CAL PERETO LLEIDA

L’horta del Carme

Petita empresa familiar formada inicialment per Carme i Agustí, acompanyats del seu cunyat Baltasar. Van néixer per la preocupació de la contaminació de les seves terres, originades per l’agricultura convencional, van optar per l’ecologia i el reconeixement de la certificació de CCPAE.
L’Horta del Carme està situada a Camarles, un poblet del Baix Ebre a Tarragona, vam agafar el compromís amb ells de proveir l’escola Saavedra situada al Centre històric de Tarragona.

L'HORTA DE CARME

BIO TREBOLE

TRÉBOLECAL PERETO BAIX LLOBREGAT

​Nombrosos anys d’experiència ens avalen en aquesta professió de pagès; Seguint la tradició familiar de diverses generacions. Tots els productes són conreats en la millor de les terres del Delta del Llobregat. Qui hagi provat algún dels nostres gèneres pot confirmar el sabor del bon paladar fruit dels nostres resultats.

CAL PERETO


ELS GALLECS

Des de l’any 2005, l’agricultura ecològica es va introduint a Gallecs. S’està treballant per a la recuperació i producció de varietats antigues de llavors locals i tradicionals i amb elles la biodiversitat al camp i la qualitat a la taula.

Els cultius extensius de secà són els dominants. S’hi conreen blats antics com la xeixa, l’espelta, el blat Montcada i el blat persa; lleguminoses, com ara la mongeta del ganxet (baluard Slow Food), el cigró menut i la llentia pardina, i també altres cereals com el sègol i l’ordi.

Als camps de regadiu es conreen les hortalisses fresques i de temporada.

Els productes de Gallecs tenen el certificat ecològic del CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) i es comercialitzen amb la denominació de la marca Producte de Gallecs.

CONSORCI GALLECS


HORTA PLA DE MUNT

Es tracta d’una empresa familiar que es dedica a l’agricultura ecològica. La seva aposta? Poder oferir directament al consumidor un producte que respecti tant l’entorn, com la salut de les persones, a un preu raonable. Què més? Trencar amb les grans superfícies, que no només no vetllen pel productor, sinó que ni tant només ho fan per l’economia local.

PLA DE MUNT


LA KOSTURIKA

“Més que ecològic:A la Kosturica anem més enllà de produir i distribuir verdures ecològiques. Apliquem un model agroalimentari alternatiu. Apostem per una forma de produir aliments més justa i responsable.Treballem en base a la relació directa de compromís i confiança entre productors i consumidors.”

“Més sostenible Només produïm amb tècniques respectuoses amb el medi ambient, sense malgastar recursos i sense llençar menjar.”

“Més saborós I tot això es nota al sabor de les nostres verdures. Tasta-les i torna a gaudir de l’autèntic sabor d’abans.”

LA KOSTURICA


LES HEURES

L’ORTIGA

L’Ortiga neix amb la voluntat de dinamitzar i difondre l’agricultura sostenible a l’entorn de Sant Cugat del Vallès i la Serra de Collserola.

Son productors/es i fan agricultura ecològica a la finca de Can Monmany (Valldoreix), a les faldes de Collserola.

“Som una opció per aquelles persones que busquin consumir d’una altra manera: ecològic, de proximitat, de temporada i de pagès.

Proposem activitats a aquelles escoles que creuen que l’alimentació i l’agricultura són temàtiques transversals amb un gran potencial educatiu”

L'ORTIGA

XAVIER XAFONT


CAL VALLS

És una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.Està situada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig (Catalunya-Espanya).
La forma de pensar i l’estil de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista des de la seva joventut, ha estat la base ideològica sobre la qual s’ha anat desenvolupant l’empresa, la qual coneix i practica l’agricultura ecològica gairebé des dels seus inicis.

VEGETALES ECOLOGICOS


VEGETALIA

Des de 1986, en Vegetalia elaborem i distribuïm una àmplia gamma de productes ecològics i som pioners en la fabricació de proteïna vegetal. Des dels nostres inicis hem apostat per una alimentació natural i ecològica en equilibri entre la tradició artesanal i l’ús de la tecnologia més avançada.

proteina vegetal ecologica