Som una empresa que neix l’any 1991, amb una vocació clara de dedicació a l’alimentació escolar. Oferim serveis integrals als menjadors de guarderies, escoles i instituts de tot Catalunya.

L’any 2000 ens consolidem com una empresa de Gestió Integral de menjadors escolars ecològics.

EcoAtaula comença amb la gestió de 2 escoles a Barcelona, i el boca a boca del treball ben realitzat, ens porta a dia d’avui, a gestionar 15 escoles repartides dins del territori català.

El nostre objectiu principal és la implantació de l’Alimentació ecològica a les escoles. Productes exempts d’elements químics, de la màxima qualitat, que van directament del camp a la taula. Això garanteix la salut dels nens, respectant la terra i els valors que tot el projecte comporta. Els aliments ecològics són més saludables i més nutritius per al cos humà i tenen millor gust, a part de contribuir profundament a millorar el medi ambient.

ALIMENTACIÓ: ECOLOGIA ALS MENJADORS ESCOLARS

MENJAR ECOLÒGIC A L’ABAST DE TOTS

Des d’EcoAtaula volem mostrar-vos que menjar més sa no té perquè ser més car. Oferim productes de km0 i ecològics (aliments de les nostres terres conreades de manera natural) que preparem In situ perquè els nens gaudeixin d’una alimentació nutritiva i saludable.

Com ho fem?

Busquem els millors agricultors, ramaders i pescadors, aquells que no utilitzen productes nocius pels aliments, i els comprem a l’engròs per poder proveir les nostres cuines. Pactem amb els pagesos d’un any a un altre els productes que utilitzarem el curs que ve, la qual cosa permet pagar un preu just i alhora aconseguim un preu assequible.

EcoAtaula selecciona proveïdors amb totes les garanties, utilitza primeres marques i prioritza la utilització de productes ECOLÒGICS, certificats per CCPAE I DE KM0.

DEL VOLUM GLOBAL DELS NOSTRES MENÚS EL 75% DELS INGREDIENTS SÓN ECOLÒGICS I DE KM0.

MONITORATGE: COLUMNA VERTEBRAL DEL PROJECTE

A EcoAtaula entenem el migdia com un projecte d’escola, és temps d’educació i oci, i aquí és on resolem hàbits, convivència, gestió de conflictes, activitats, etc.

El menjador escolar és un espai idoni per treballar tot un seguit d’actituds i hàbits relacionats amb l’alimentació, la higiene, la convivència, la sostenibilitat, el reciclatge i l’ecologia.

Tenint en compte l’ideari de l’escola, l’equip de professionals d’EcoAtaula desenvolupa el projecte educatiu del migdia on es conjuguen els hàbits alimentaris saludables i les activitats Eco Lúdic Educatives, amb l’objectiu clar i ferm de conscienciar als nostres alumnes del procés transformador que això suposa, per a ells mateixos com per a les properes generacions.

*Pot veure apartat de temps lliure per a més informació