Portem més de 20 anys treballant plegats, per nosaltres és un referent de col·laboració i compromís amb l’ecologia, la proximitat i la sostenibilitat.

Vam poder celebrar plegats el 25è aniversari de l’escola, i Carmina, directora molts anys de l’escola, ha estat una persona molt implicada en el menjador i sempre hem pogut oferir als infants una cuina casolana amb els plats de tota la vida i al mateix temps ecològics i de temporada.

El nou equip directiu, amb Isabel al capdavant, continua aquesta feina feta amb molta il·lusió, i el seu suport és molt important per aconseguir un servei de qualitat.

Júlia (cuinera) i Cristina (coordinadora) fan un bon tàndem, estan pendents de tot i gràcies a elles el servei funciona de meravella.

Fa un parell d’anys es va fer una forta inversió al menjador, es va posar un self per servir i es va millorar la maquinària de cuina, i l’organització dels torns per dinar va millorar notablement.

A l’estona de lleure els monitors/es ofereixen varietat d’activitats, aprofitant els grans patis de que disposa l’escola. De l’ambientació del menjador s’encarreguen tots els infants, amb un eix temàtic, i s’organitzen per cicles per guarnir tots els espais.

Com és una escola molt implicada socialment, ha volgut col·laborar amb nosaltres i Barcelona Solidària per compartir els excedents d’aliments de l’escola.

EcoAtaula s’encarrega d’oferir servei de cuina i monitoratge a 360 nens, amb 5 cuiners i 21 monitors al menjador. També oferim servei d’Acollida matinal.