proveidorskmo

PROXIMITAT I IDENTITAT I COMPROMIS MEDIOAMBIENTAL

El consum de productes de proximitat, ajuden a millorar el medi ambient i frenar el canvi climàtic. Cal consumir productes de km 0 ja que tenim una terra meravellosa amb una gran varietat de productes, des de fruites, llegums, hortalisses, llet, peix, carn, pastes, arrossos,… no tenim cap necessitat de comprar productes en altres països. Tot i que el comerç internacional aporti als consumidor un major ventall de productes, aquest contribueix al deteriorament del medi ambient.

Col·laborant amb proveïdors de km 0 afavorim l’economia local, afavorim el treball a la nostra població que és una de les coses que a EcoAtaula  valora molt;  poder pactar amb els pagesos i productors de la zona per mantenir la nostra economia i que en un projecte ecològic i local sortim tots guanyant: des del pagès que treballa la nostra terra fins als nostres infants. Col·laborar amb productors locals, consumir productes de proximitat ens permet tenir aliments que en el moment de la seva recol·lecció mantenen intactes totes les propietats organolèptiques.

Tots els nostres proveïdors de proximitat estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.  Els productes que EcoATaula utilitza en l’elaboració dels menús, són productes ecològics certificats per la CCPAE ( Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).