AL PUNT BIO

El seu lema és: ecològic i de casa, produeixen fruita i verdura de cultiu ecològic i també fan sucs naturals.

Som un grup cooperatiu de llauradors de La Noguera, La Llitera i El Segrià, a banda i banda de la franja de ponent. Des del 2006, fins ara, en conreu ecològic certificat.

FruitalpuntBIO neix com un projecte social, econòmica i políticament compromès amb una nova pagesia.

fruita bio


BIOCITRUS

Joan Andreu, és el responsable de producció, envasat, venda i atenció al client de la marca Biocitrus.eu, agricultor per vocació des de 1998. En els seus 17 anys d’experiència, ha estudiat, evolucionat i superat dificultats, sobretot en la conversió a l’agricultura ecològica.

La producció ecològica, l’experiència i formació acumulada, l’actitud de millora contínua, la voluntat de servei, la valoració i reconeixement dels seus clients els fa més forts i els dóna confiança per seguir avançant.

BIOCITRUS


CAMI SISO

Produeixen fruita ecològica amb certificat del CCPAE.  L’explotació de Lluís Camí està situada a Aitona.

Lluís Camí, pare i fill, s’encarreguen d’una explotació de fruita situada a Aitona. Cultiven fruita ecològica amb certificat del CCPAE.


DAVID TORROELLES

pagès de tota la vida de Vilanova de Segrià, al 2005 va iniciar la producció amb maneig  ecològic. Les característiques climàtiques de la zona afavoreixen la producció de fruita dolça d’excel·lent qualitat. Actualment produeix préssec, nectarina, pera i raïm de taula en ecològic.


FRUIT NATURE

El seu lema és: Fruita com la d’abans. Fruit nature és una petita explotació familiar situada en el Pla d’Urgell (Lleida), dedicada a la producció de fruita dolça ecològica, seguint les bases de la producció biodinàmica..

Ofereixen diverses varietats de poma i pera amb el gust d’antany: gustosa, sana i sucosa. A dia d’avui, també treballen per oferir fruita d’os, bàsicament préssec, nectarina i paraguaià.

FRUIT NATURE


Montmany

Família de pagesos dedicats principalment al conreu de la cirera des de 1895. Despres de cireres, prunes i carabasses en Producció ecològica. Préssecs, pomes, calçots, mongetes del ganxet, conserves, llegums i d´altres hortícoles a l´aire lliure.

En els darrers anys han incorporat sistemes de gestió agroambiental per tal de seguir millorant la qualitat del fruit i, a part, contribuir a respectar, al màxim possible, l’entorn privilegiat que ens envolta.

Aquest respecte per al medi ambient s’ha traduït amb el registre al Consell Català de la Producció agrària ecològica per a poder certificar la producció.