L’escola Castell Ciuró és una escola pública d’Educació Infantil i Primària situada a Molins de Rei, en un entorn privilegiat a la muntanya.

Fa més de 3 anys que treballem plegats amb un projecte ecològic molt enriquidor per totes les parts, hi ha una gran conscienciació de l’ecologia, la sostenibilitat i la proximitat, amb la Rosa, directora, com a referent en tot el procés.

Disposen d’un hort i d’espais naturals que permeten fer activitats relacionades amb la natura. També es fa el projecte de reciclatge d’oli domèstic, amb una gran feina per part de tots.

Les activitats tenen molta importància en el projecte de menjador, i es fa una ambientació del menjador i unes activitats extraordinàries que impliquen a tota la comunitat educativa.

Aquest abril l’escola celebra el seu 40è aniversari, i estem donant suport a les iniciatives que està fent l’escola per celebrar-ho.

La Rosa (cuinera) i Mireia (coordinadora) són els caps visibles de tota la feina diària que fan un gran equip de persones implicades i amb il·lusió.

EcoAtaula s’encarrega d’oferir servei de cuina i monitoratge a 290 nens, amb 4 cuiners i 19 monitors en el menjador. També oferim servei d’Acolliment matinal i de tarda, i tenim diversos monitors per acompanyar als professors i nens a piscina en horari lectiu.