alimentacioecologica

L’ECOLOGIA A L’ABAST DE TOTHOM

Des de EcoAtaula us donem l’oportunitat de fer una proposta a la vostra mida, anant introduint progressivament els productes ecològics (els llegums, les verdures, la fruita, els iogurts, el pollastre de corral o ecològic,…) o si ho preferiu poder realitzar una implantació complerta des de l’inici.

A LA CUINA, QUALITAT, SOSTENIBILITAT, SEGURETAT  I ECOLOGIA

EcoAtaula selecciona proveïdors amb totes les garanties, utilitza primeres marques i prioritza la utilització de productes naturals, ECOLÒGICS I DE PROXIMITAT.

EL PERQUÈ DE PRODUCTES ECOLÒGICS I DE KM0

Cada vegada són més les persones que coneixen els avantatges de l’alimentació amb productes ecològics:

  • El principal avantatge de  consumir productes ecològics és la salut. Els productes ecològics són més saludables i més nutritius contenen nivells més alts de vitamines i minerals essencials, estan exempts de pesticides i altres elements químics. 
  • Millor gust.  Un altre avantatge és el gust, hem perdut el gust de les coses ja que es fan produccions massives i els productes no tenen el creixement òptim per a ser consumits. Tenim també la temporalitat,  convé menjar fruites i verdures de temporada, per a  que els  camps ecològics puguin  tenir rotació i descansar les terres amb l’objectiu que el dia de demà tornin a  donar els seus productes i puguem tenir una terra SOSTENIBLE. 
  • Contribuïm a la conservació i bon estat del nostre medi ambient. És evident que amb el consum de productes ecològics contribuïm a millorar les polítiques de producció on s’eliminen l’ús de pesticides i tractaments químics. A més en el consum ecològic es prima el proveïdor de proximitat i es redueixen els transports de llarga distància.